Legis - Soft legislativ

 

Am uitat parola | Vreau cont

Testeaza gratuit
<< Martie 2024 >>
L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Alegeti ziua din calendar pentru a vedea intrarea in vigoare sau abrogarea actelor normative pe zile
6.jpg

MODULE LEGIS

Modulele aplicatiei, fiecare pe domeniul sau,  ofera instrumente de lucru ideale pentru oricine lucreaza cu legislatie.

ACTE OFICIALE - LEGISLAŢIA ROMÂNIEI – acces la peste 160.000 de acte normative, publicate in Monitorul Oficial al României partea I, si partea I bis. Detalii

JURI
SPRUDENTA– actualmente peste 85.000 spete
Permite consultarea, gestionarea si actualizarea deciziilor emise de instantele de judecata competente (curtile de apel din tara, Inalta Curte de Casatie si Justitie, tribunale, etc), grupate pe tematici si subtematici.
Detalii

PRACTICA JUDICIARA

DOCTRINE din toate ramurile de drept (Drept Civil, Drept Penal, Dreptul Bancar, Dreptul financiar, Dreptul Comertului International, Dreptul Muncii, Dreptul Administrativ, Dreptul Transporturilor, Dreptul de Autor, Dreptul international al afacerilor, Drept Diplomatic si Consular s.a.,)
Detalii

MODELE TIP
Modulul contine modele tip de contracte, actiuni in justitie, contestatii, plangeri, cereri, reclamatii, procuri, etc.
Detalii

ACHIZIŢII PUBLICE – MONITORUL OFICIAL PARTEA A VI - A - contine anunturile pentru licitatii publice publicate in Monitorul Oficial
Detalii

CLASIFICARI
Modulul contine Codul Ocupatiilor din Romania (COR) si Codul de Clasificare a Activitatilor din Economia Nationala (CAEN), Codul Produselor si Serviciilor adiacente Activitatilor din Economia Nationala (CPSA), CPV.
Detalii

DICTIONARE EXPLICATIVE
Dictionar roman, latin, juridic, de drept civil, de drept al muncii, de drept international al afacerilor, bancar si de  asigurari, etc.
Detalii

AUTORIZATII- Modul cu importanta aplicare practica, indicand documentele, etapele si termenele pe care o persoana trebuie sa le aiba in vedere pentru obtinerea unei autorizatii, licente sau eliberarea unui anumit act de catre o institutie.
Detalii

DEFINITII SI ABREVIERI - Contine definitiile si abrevierile care se regasesc in legislatia romaneasca, cu posibilitatea cautarii unei expresii in definitii sau  in termeni si  hiperlink la actul in care a aparut abrevierea sau definitia cautata.
Detalii

SINTEZE ECONOMICE - grupate pe tematici economice specifice: Accize, Control Fiscal, Creante bugetare, Evaziune fiscala, Impozit, Piata Muncii, TVA.
Detalii

 

CALENDAR EVENIMENTE FISCALE - semnalează, întocmai ca o agendă, prin poziționarea pe data din calendar aleasă, declarațiile și formularele obligatorii de depus lunar/trimestrial/semestrial la organele fiscale, eliminând toate inconvenientele care pot surveni ca urmare a depunerii cu întârziere a acestora. Modulul permite filtrarea pe entitati cu sau fara personalitate juridica ( ex: PF, PFA, Persoane juridice, Regii)


CORESPONDENTA CODURI JURIDICE - Corespondenta, la nivel de articol intre noile coduri si vechile coduri juridice. Corespondenta =dispozitii legale, care reglementeaza aceleasi institutii, aceeasi materie. Modulul reprezinta cel mai util instrument pentru tori practicienii dreptului, fie ei judeatori, procurori, chiar si consilieri juridici.


NOU *MONITORIZARE FIRME BPI - INFORMATII INSOLVENTA - CONCEPT UNIC: instrument extrem de util, prin intermediul caruia se cunoaste statutul oricarui operator economic - modulul ofera informatii extrem de utile despre o firma- daca a intrat in insolventa, prin aparitia oficiala in Buletinul Insolventei si este absolut necesar atat pentru cei care urmaresc o societate dar si pentru cei care doresc sa stabileasca parteneriate cu alte companii.


NOU* DOSARE INSTANTA - permite cautarea si stocarea unei liste cu dosarele litigioase proprii,  evidentierea intr-un Calendar- tip agenda, a termenelor de judecata din dosarele respective, precum si monitorizarea dosarelor , prin monitorizare asigurandu-se transmiterea, in mod automat, prin e-mail beneficiarului, a tuturor informatiilor/noutatilor, ori de cate ori acestea apar pe portal just.ro referitoare in unul sau mai multe dosare pe care utilizatorul doreste sa le urmareasca.

 

Acte normative importante

  1. Codul Fiscal (Actualizat IAN 2017)
  2. Norme Cod Fiscal (Actualizat IAN 2017)
  3. Legea Pensiilor 263/2010 (Actualizata 01.IAN.2017)
  4. Click aici pentru alte acte...

Modele contracte

  1. Contract de comodat
  2. Contract de concesiune
  3. Click aici pentru alte modele...

Acte necesare pentru:

  1. Obtinerea permisului auto
  2. Obtinere autorizatie de mediu
  3. Click aici pentru alte autorizatii...