Legis - Soft legislativ

 

Am uitat parola | Vreau cont

Testeaza gratuit
<< Aprilie 2024 >>
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Alegeti ziua din calendar pentru a vedea intrarea in vigoare sau abrogarea actelor normative pe zile

Monitor Oficial 20 / 2018

Adaugat in 9/1/2018.

Ordin 16/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor
pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea WIROM GAS - S.A.

Ordin 15/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea VEGA 93 - S.R.L.

Ordin 14/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea TIMGAZ - S.A.

Ordin 13/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea PRISMA SERV COMPANY - S.R.L.

Ordin 12/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea PREMIER ENERGY - S.R.L.

Ordin 11/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea OTTO GAZ - S.R.L.

Ordin 10/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea NORD GAZ - S.R.L.

Ordin 9/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea MEHEDINȚI GAZ - S.A.

Ordin 8/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea MEGACONSTRUCT - S.A.

Ordin 7/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate de distribuție pentru operarea sistemului de distribuție preluat și aprobarea prețurilor reglementate pentru furnizarea gazelor naturale în regim reglementat, realizate de Societatea GAZ SUD - S.A. în calitate de operator desemnat să preia operarea sistemului de distribuție a gazelor naturale din localitatea Zimnicea, aparținătoare municipiului Zimnicea, județul Teleorman

Ordin 6/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea GAZ SUD - S.A.

Ordin 5/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea GAZMIR IAȘI - S.R.L.

Ordin 4/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea EURO SEVEN INDUSTRY - S.R.L.

Ordin 3/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea DESIGN PROIECT - S.R.L.

Ordin 2/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizată de Societatea E.ON GAZ FURNIZARE - S.A.

Ordin 1/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
pentru modificarea ordinelor președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale

Ordin 18/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție realizat de Societatea CONI - S.R.L. și pentru modificarea anexei nr. 3 și abrogarea anexelor nr. 1.a și nr. 2 la Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 112/2015 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de Societatea Comercială CONI - S.R.L.

Ordin 17/2018, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE
privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție realizat de Societatea MIHOC OIL - S.R.L. și pentru modificarea Ordinului președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 131/2014 privind aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizată de Societatea Comercială MIHOC OIL - S.R.L. și pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 și a anexei nr. 3 la Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 8/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de S.C. MIHOC OIL - S.R.L.


lista toate

repertoar legislativ

Acte normative importante

  1. Codul Fiscal (Actualizat IAN 2017)
  2. Norme Cod Fiscal (Actualizat IAN 2017)
  3. Legea Pensiilor 263/2010 (Actualizata 01.IAN.2017)
  4. Click aici pentru alte acte...

Modele contracte

  1. Contract de comodat
  2. Contract de concesiune
  3. Click aici pentru alte modele...

Acte necesare pentru:

  1. Obtinerea permisului auto
  2. Obtinere autorizatie de mediu
  3. Click aici pentru alte autorizatii...